Fitness

FITNESSCENTRUM STEENWIJK

In- & Outdoor FITNESS

Bij RFC Steenwijk krijgt u eerst een persoonlijke Functional Movement Screening (FMS), om daarna gericht naar het vastgestelde doel te werken. De training richt zich op het optimaal bewegen en uitvoeren van iedere beweging. Zonder compensaties en beperkingen. Zo komt het lichaam in balans en worden vervelende blessures -tijdens en na het trainingsproces- voorkomen.

Ons unieke concept is zowel geschikt voor de individuele sporter, als voor groepen (w.o. verenigingen en bedrijfsleven). Wij vinden het belangrijk dat u kunt sporten in een gezellige en sfeervolle omgeving. Waarbij Kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze Personal Trainers. Zij vertellen hoe u, uw persoonlijke doel kunt bereiken.
Alle lessen synrgy staan iedere maand vers op ons Youtube kanaal  Hé JW TV

PT BY JW

Personal training by Jan Willem

Professionele, op maat gemaakt training

Jan Willem heeft jarenlange ervaring als personal trainer op olympisch niveau. Zo is hij voormalig bondscoach van het Nederlandse dames squashteam. Begeleidde hij wereldkampioen squash Vanessa Atkinson en is hij voormalig S&C coach van het Nederlands olympisch team (Spelen Beijing en Vancouver 2010)

Tijden

Ons Lesrooster